Rots en water is een erkende weerbaarheidstraining . De bouwstenen van het Rots & Water programma zijn zelfbeheersing, zelfreflectie en zelfvertrouwen.

Kinderen kennen, zoals ieder mens, momenten van onzekerheid, angst, frustratie, boosheid en verdriet. In de weerbaarheidstraining ontwikkelt het kind zelfvertrouwen en leert op een effectieve manier omgaan met deze gevoelens. 
Jezelf beter leren kennen, sterker in je schoenen staan, weerbaarder worden, je emoties beter onder controle houden, met zelfvertrouwen de ander tegemoet treden.

Er is aandacht voor de thema’s: veiligheid, assertiviteit, communicatie en het vinden van een eigen weg (innerlijk kompas) dat met anderen verbindt en richting geeft (solidariteit).


INDIVIDUEEL TRAJECT

Tijdens een individueel traject kan er dieper ingegaan worden op een of enkele thema's. Dit traject wordt afgestemd op de specifieke hulpvraag, doorgaans 4 sessies. Afwijkingen hierop kunnen zeker aangevraagd worden.

Wanneer verschillende kinderen met gelijkaardige hulpvragen zich aanmelden wordt gekeken om deze samen het traject te laten lopen.

Wanneer? op afspraak
Prijs? 25 euro per workshop (1 uur)
Waar? Studio Volt, Doornstraat 46, 8200 Sint-Andries

 

GROEPSTRAJECT ROTS & WATER
 
Tijdens deze trainingen op maat aan een klas of groep kinderen werken we rond diverse thema's. Onderwerpen die aan bod kunnen komen zijn onder andere: groepsdynamiek, klassfeer, pesten, zelfvertrouwen, veerkracht, enz.
 

Wanneer? op afspraak
Prijs? afhankelijk van de groepsgrote en het aantal trainingen

 

ROTS & WATER VOOR PROFESSIONELEN
 

Tijdens de kennismakingsworkshop neem ik leerkrachten, begeleiders.... op een enthousiaste manier mee in de methodiek van Rots en Water. De thema’s en de rode draad van het programma worden toegelicht. De nadruk ligt op actie en beleving.

Wanneer? op afspraak
Prijs? 250 euro per workshop (2u30) + vanaf > 10km rond Brugge rekenen wij 0,35€/km (heen en terug).

© 2020 - 2021 Studio Volt | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel